GOS Group Oyj:n Juho Ketola vierailijaluennoitsijana Oulun yliopiston kauppakorkeakoululla

Helmikuu 9, 2024

Yritystutkimustiimissämme managerina toimiva Juho Ketola kävi pitämässä vierailijaluennon Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Advanced Financial Statement Analysis -opintojaksolla. Luennon aiheena oli analyysi vieraan pääoman ehtoisessa rahoituksessa. Luennolla Juho käsitteli GOS Group Oyj:n tapaa tehdä luottoanalyysia, ja vertaili GOSsin prosesseja sekä rahoituspolitiikkaa muun muassa pankkirahoituksiin.

Juhon kokemukset luennosta:

”Ensinnäkin oli mukava päästä luennoimaan luottoanalyysista maisterivaiheen opiskelijoille. Toivottavasti luento antoi opiskelijoille syvällisen näkemyksen vieraan pääoman ehtoisesta analyysista ja rahoituksesta käytännössä. Luennon tavoitteena oli myös selkeyttää valmistumisen kynnyksellä olevien opiskelijoiden urasuunnitelmia, ja antaa aihetta suuntautua vieraan pääoman ehtoiseen rahoitukseen.”

Kutsu vierailijaluennoitsijaksi Oulun yliopistolle on GOS Group Oyj:n tavoitteiden ja arvojen mukaista kehitystä. Arvojamme ovat välittäminen, asiantuntijuus, yhteistyö ja laatu, ja ne hienolla tavalla yhdistyvät Oulun yliopiston kutsussa.