Laaja-alainen kumppanuus Olokodon kasvun tukena

Tammikuu 19, 2024

Vuonna 2012 perustettu Olokoto Oy suunnittelee ja rakentaa upeita, kokonaisvaltaista luontokokemusta tarjoavia tilaelementtejä.

Yhtiön tuotteet vaalivat yksinkertaisuutta, kauneutta ja rauhaa. Samalla ne ovat modulaarisesti laajennettavia, paikasta toiseen siirrettäviä ja edistyksillä älyratkaisuilla varustettuja rakennuksia, joissa suuri lasikatto yhtyy saumattomasti massiivipuurakenteeseen ja siihen sulautettuihin panoraamaikkunoihin. Yhtiölle tärkeää on tuotteidensa tinkimätön laatu – ne tehdään kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

Tuotteet rakennetaan tehtaalla sisätiloissa ja toimitetaan asiakkaille täysin valmiina. Olokoto sopii niin ympärivuotiseen asumiseen kuin loma- ja majoitusratkaisuksi ja mikä parasta, ne ovat täysin suomalaisia.

Meidän ja Olokodon yhteistyö on ollut pitkää ja monipuolista. ”Olemme olleet GOSsin asiakkaita alusta asti eli jo useiden vuosien ajan”, kertoo Olokodon toimitusjohtaja Ilmari Mäenpää. ”GOS on ennen kaikkea asiakasta kuunteleva. Olemme aina saaneet vastauksen nopeasti ja tehokkaasti”, hän lisää.

Kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi Olokodolle tuotetaan reaaliaikaista raportointia GOS Financial Modeling Analysis -työkalulla. Raportoinnin avulla yhtiön kasvu ja kehittyminen ovat mahdollisia, sillä yhtiön sisäisille päätöksille on olemassa hyvät, realistiset ja ennen kaikkea reaaliaikaiset näköalat. Lisäksi laadukas raportointimateriaali on ollut edistämässä ja nopeuttamassa myös muita yhtiön tarpeita, kuten rahoituksen saamista.

Ilmari Mäenpää kokee, että yhteistyömme on tukenut heidän kasvupolkuaan juuri yhtiölle sopivalla tavalla.

”GOSsin palvelun laadukkuus yhdistettynä vahvaan asiantuntemukseen, henkilökohtaisuuteen ja ketteryyteen on ollut meille suurena apuna liiketoiminnassamme. GOSsin tekemiin laskelmiin voi aina luottaa ja palvelu on kokonaisuudessaan asiantuntevaa ja henkilökohtaista.  Kirjanpitäjämme on erittäin ammattitaitoinen ja toimialamme erikoispiirteet tunteva”, kehuu Ilmari.

Olemme ylpeitä saadessamme olla tukemassa Olokotoa ja hienon suomalaisen tuotteen kulkua kohti yhä suurempaa tunnettuutta ja menestystä.