Yritysrahoitus

Yrityslaina

GOS Private Debt I Ky rahoittaa suomalaisia yrityksiä vieraan pääoman ehtoisilla lainoilla joko päärahoittajana tai yhdessä muiden rahoittajien kanssa täydentävänä rahoittajana. Rahaston tarjoaman rahoituksen määrä on välillä 100.000-1.000.000 euroa ja vakuudeksi voimme hyödyntää myös yrityksen myyntisaamia. Rahoituspäätökset perustuvat tarkkaan taloudelliseen analyysiin joka toteutetaan yhteistyössä yrityksen kanssa. Tämä mahdollistaa yrityskohtaisen hinnoittelun alkaen 3,95 % vuosi korosta. Ota yhteyttä niin räätälöimme teille edullisen rahoitusratkaisun.

Lue lisää »

Rahoitusjärjestelyt

Toimimme investointihankkeissa, yrityskauppajärjestelyissä ja käyttöpääomarahoituksen hankinnassa neuvonantajina, vieden joko koko prosessin tai prosessin osa-alueen läpi alusta loppuun.

Rahoitukset toteutetaan kokoamalla tarkoituksenmukaisin kokonaisuus eri vieraan- ja oman pääoman tarjoajien, julkisten rahoituslähteiden sekä GOS Private Debt I Ky:n tarjonnasta. 

GOSin tekemät rahoitusjärjestelyt tehdään aina kassavirta mallinnukseen perustuen. Hankkeen arviointi ja kassavirran rahoittaminen edellyttävät, että kokonaiskuva on luotettava ja selkeä. Prosessi etenee seuraavasti.

  • Taloudellinen mallinnus ja rahoitusrakenteen suunnittelu
  • Rahoitusmuistion valmistelu
  • Rahoitusneuvottelut

SFDR-asetuksen 4 artiklan mukainen ilmoitus

GOS Yritysrahoitus Oy ei tällä hetkellä huomioi SFDR-asetuksen 4 artiklan mukaisia pääasiallisia haitallisia vaikutuksia kestävyystekijöihin, koska GOS Private Debt 1 on suljettu vaihtoehtorahasto, jota ei enää markkinoida/myydä aktiivisesti sijoittajille, mistä johtuen sillä ei ole velvollisuutta päivittää artiklojen 6, 7:2, 8 ja 9 mukaisia tietoja. GOS Yritysrahoitus Oy kuitenkin pitää tärkeänä ja kannattaa SFDR-asetuksen tavoitteita, sekä kehittää parhaillaan tulevaisuutta varten omia raportointimenetelmiään ja -standardejaan alan monikansallinen sääntely huomioiden.

Hinnoittelu

Kysy lisää:

Helsinki
AKI TUSA
Partner, toimitusjohtaja, KTM
+358 50 538 9682
Turku
MARKO NIEMINEN
Partner, Rahoituspalvelut, OTK, varatuomari
+358 50 550 9173
Oulu
MIIKA HAKOLA
Partner, KTM
+358 400 937 026

Palaa etusivulle »