Kirjanpito ja tilinpäätökset

GOS tilitoimistopalvelut toimivat täysin sähköisesti ja tarjoavat kattavan palveluvalikoiman kuukausikirjanpidosta tilinpäätöksiin ja viranomaisraportointiin. Voitte ulkoistaa meille taloushallinto-osastonne vaikka kokonaan,  tai valita juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden. Tilitoimistopalveluitamme hyödyntää jo yli 500 asiakasyrityksen joukko, aina yhden hengen yrityksistä listattuihin yhtiöihin.

Meillä työskentelee yli 40 asiantuntijaa ja asiakkaamme saavat aina oman nimetyn asiantuntijatiimin, joka vastaa yrityksen taloushallinnon hoitamisesta. Asiantuntijatiimin ansiosta asiakaspalvelumme on taattua ja sinulla on aina tavoitettavissasi henkilö, joka tuntee yhtiösi.

Tilitoimistopalveluihin kuuluvat oleellisena osana myös palkkahallinto- ja HR palvelut. Tutustu tästä kattaviin palkkahallinto- ja HR palveluihin.

GOS tilitoimistopalvelut on auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen

Työvälineet

Käytämme vain täysin sähköisiä, kaikille saatavilla olevia, SaaS (Software as a Service) järjestelmiä: Fennoa, Netvisor ja Procountor. Kuulumme heidän partner-ohjelmiin ja Procountorin osalta olemme Platina-partner. Täysin sähköiset järjestelmät mahdollistavat mm. tilitoimiston vaihtamisen erittäin helposti. Riittää, kun yritys antaa uudelle tilitoimistolle käyttäjätunnuksen ja uusi tilitoimisto voi jatkaa kirjanpidon tekemistä lähes saumattomasti, vaikka kesken tilikauden. Haluamme tuottaa laadukasta ja kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyistä palvelua asiakkaillemme, emme sitoa heitä suljetun ohjelmistoympäristön avulla itseemme.

Kysy lisää:

Oulu
ARTTU KAUTTO
Partner, Tilitoimistopalvelut
+358 44 352 8519
Turku
JOUKO GRÖNROOS
Partner, KTM
+358 50 568 6634
Helsinki
TARJA RAJAMÄKI
Tilitoimistopalvelut
+358 40 933 7809

Palaa etusivulle »