GOS Consulting Oy muuttui julkiseksi osakeyhtiöksi, uudeksi nimeksi GOS Group Oyj

Helmikuu 9, 2023

Yritysrahoitukseen ja yritysten taloushallintoon keskittynyt FinTech -kasvuyhtiö GOS Consulting Oy on muuttunut julkiseksi osakeyhtiöksi. Samalla yhtiön nimi muuttui – uusi nimi on GOS Group Oyj. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti perustamisestaan lähtien, ja tällä hetkellä sen toiminta painottuu rahoituspalveluiden tuottamiseen suomalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

GOS Group Oyj:n liiketoiminnan keihäänkärkenä on yhtiön kehittämä Holistic Financing Platform -rahoitusalusta, joka tarjoaa rahoituksen ja talousraportoinnin digitaalisen infrastruktuurin rahoittajille ja asiakasyrityksille. Palvelun käyttäjiä ovat pankit ja muut finanssialan instituutiot sekä muut yritysrahoituksen toimijat. Palvelua hyödyntävät myös tarkkaa, ajantasaista talousraportointia tarvitsevat yritykset.

GOS Group Oyj:n rahoituspalvelut -liiketoiminta laajenee voimakkaasti, sillä markkinoilla on selvä tarve pienten ja keskisuurten yritysten rahoituksen uusille ratkaisuille.

”Valmistaudumme jo seuraavaan kasvuvaiheeseen, ja nimenmuutos ja muuttuminen julkiseksi yhtiöksi on luonnollinen askel tässä prosessissa”, GOS Groupin hallituksen puheenjohtaja Miika Hakola toteaa.

Holistic Financing Platform -rahoitusalusta yhdistää tehokkaasti rahoitusta tarvitsevat yritykset ja rahoitusta tarjoavat tahot. Tarvittaessa GOS on myös itse mukana rahoittajana omalla GOS Private Debt I Ky rahastolla joko osarahoittajana tai päärahoittajana.

GOS Group Oyj:n laaja palvelutarjonta kattaa yritysrahoituksen palveluiden lisäksi myös taloushallinto-, controller- ja lakipalvelut. GOS tarjoaa myös erityisesti rahoittajille suunnattuja yritystutkimus- ja analyysipalveluita.

Lisätietoja: Miika Hakola, hallituksen puheenjohtaja, p. 0400 937 026