GOS vahvistaa palveluitaan pääkaupunkiseudulla yritysoston myötä

Marraskuu 1, 2022

Aki Tusa ja Tarja Rajamäki

TR Accounting Oy:n liiketoiminta osaksi GOS Consulting Oy:tä.

GOS Consultingin kasvu on ollut voimakasta heti sen perustamisvuodesta 2015 lähtien. Kasvu on toistaiseksi ollut orgaanista, vaikka aika ajoin erilaisia yrityskauppavaihtoehtojakin on mietitty. Yrityskauppojen haasteet ja kauppojen yhteydessä huomioitavat seikat ovat GOS:lle tuttuja lukuisten asiakkaille tehtyjen järjestelyjen ansiosta. Onnistuessaan yrityskaupan edut ovat merkittävät ja huolellisella valmistelulla riskit pienenevät puolin ja toisin.

”Yrityskaupat ovat toimenpide, johon jokaisen kasvuyhtiön strategian tulisi ottaa kantaa. Vaikka olemme toistaiseksi kasvaneet orgaanisesti, ei yrityskauppojen mahdollisuutta ole koskaan suljettu pois. Kun kuulimme TR Accountingin etsivän ostajaa liiketoiminnalleen ja pääsimme keskustelemaan asiasta tarkemmin, oli selvää, että tässä voisi olla erittäin hyvä mahdollisuus sekä GOS:lle että TR Accountingille. Liiketoimintakokonaisuus sopii GOS:lle loistavasti ja laajemman tarjoaman avulla asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin”, toteaa GOS:n toimitusjohtaja Aki Tusa.

Liiketoimintakaupan myötä TR Accountingin asiakaskunnalle avautuu koko GOS:n palvelutarjooma ja samalla tuttu yhteyshenkilö säilyy, kun TR Accounting Oy:n omistaja Tarja Rajamäki siirtyy GOS:n joukkoihin.  

Myös Tarja on erittäin tyytyväinen sopivan ostajan löytymiseen: ”Neuvotteluja liiketoimintakaupasta käytiin useiden tahojen kanssa mutta GOS:n kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen oli selvää, että asioista ajateltiin samalla tavalla. GOS:n kautta myös nykyinen asiakaskunta saa selvää lisäarvoa. Vahva osaaminen muun muassa rahoitus- ja raportointipuolella, sekä lakipalvelut tarjoavat nopean ja helposti lähestyttävän tavan pohtia eri mahdollisuuksia asiakasyritysten liiketoiminnan tueksi ja kasvattamiseksi.”

GOS on aina toiminut hyödyntäen parasta osaamistaan kaikista sen kolmesta toimipisteestä, Helsingistä, Turusta ja Oulusta. Siirtyvää liiketoimintaa tullaan hoitamaan Helsingin toimistolta, mutta koko GOS:n organisaatio on asiakasyritysten hyödynnettävissä.

”Olemme todella iloisia saadessamme Tarjan kokemuksen vahvistamaan GOS:n osaamista sekä päästessämme palvelemaan kasvavaa uutta asiakasjoukkoa”, Aki Tusa summaa.

Lisätietoja:

Aki Tusa, toimitusjohtaja, GOS Consulting Oy

aki.tusa@gos.fi