GOS – HAKEE MONITOR-OSAAJAA/ KOKENUTTA KIRJANPITÄJÄÄ TURKUUN

Oletko sinä etsimämme henkilö?
Haluaisitko olla mukana taloushallintotiimissä, jossa pääset osallistumaan mielenkiintoisiin järjestelmähankkeisiin, kirjanpidon kokonaisuuksiin ja asiakasyritysten konsultointiin. Tarjoamme sinulle uramahdollisuuden taloushallinnon ja yritystutkimuksen ympäristössä sekä mahdollisuuden kasvaa murroksessa olevan alan huippuosaajaksi.


Haemme kasvun tueksi Monitor-osaajaa/ kokenutta kirjanpitäjää vahvistamaan Turun taloushallinnon tiimiä.

Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään
Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi toiminnanohjausjärjestelmien kehitys- ja käyttöönottoprojekteissa. Työssä pääset tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin ja vaikuttamaan panoksellasi palvelumme lopputuloksiin. Kannustamme toisiamme kehittymään ja syventämään osaamista mielenkiinnonkohteiden pohjalta.


Tarjoamme kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation ja joustavan työajan. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät viihtyisissä toimitiloissa keskeisillä sijainneilla Turun Kupittaalla sekä Oulun että Helsingin ydinkeskustassa.

Mitä tehtävään kuuluu?
Tehtäviisi kuuluvat Monitorin parissa työskentelyn, neuvonnan, raportoinnin ja viranomaisasioiden hoitamisen ohella uusien asiakkaiden sujuva haltuunotto. Työskentelet ja kommunikoit päivittäin eri yhteistyökumppanien, tiimien ja viranomaisten kanssa. Hoidat sujuvasti eri järjestelmissä asiakkaallesi räätälöidyt rutiinityöt, hyödynnät sujuvasti järjestelmiä ja pääset kehittämään tarvittaessa toimintoja. Tuet osaltasi asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita.


Toivomme hakijalta:
• Aktiivista otetta ja asiakaspalvelutaitoa
• Ammattikorkeakoulututkintoa, kuten tradenomi tai vastaava
• Tekniset valmiudet taloudellisen datan ja laadullisen tiedon käsittelyyn (mm. Excel- ja PowerPoint-taidot)
• Käytännön työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja kirjanpidosta
• Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (Monitor)
• Kokemusta taloushallinnon tietojärjestelmistä (Procountor tai Netvisor)
• Englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi


Lisätietoja tehtävästä antaa Jouko Grönroos p. +358 50 568 6634


Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen rekry@gos.fi 1.11.2023 mennessä. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi. Hakijoita haastatellaan jo hakuvaiheessa ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


GOS Group Oyj on nopeasti kasvava rahoitusta, yritystutkimus-/analyysipalveluita ja tilitoimistopalveluita tarjoava yli 50 työntekijän asiantuntijaorganisaatio ja asiakkainamme ovat P&K-yritykset ja pankit, sijoittajat ja rahastot. Tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita.

Palaa edelliselle sivulle »