GOS CONSULTING OY – HAKEE JUNIOR ANALYYTIKKOA/CONTROLLERIA

GOS Consulting Oy (www.gos.fi) on nopeasti kasvava rahoituksen, raportoinnin ja riskienhallinnan asiantuntijaorganisaatio. Tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla rahoituspäätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja muita yritysrahoituksen palveluita. Kasvumme tueksi haemme Ouluun analyytikkoa/controlleria kehittymään monipuolisiin rahoitustehtäviin.

 

Osallistut osana analyytikkotiimiä kassavirtojen mallintamiseen, rahoitusten strukturointeihin ja arvonmääritystehtäviin. Tehtäviin kuuluu lisäksi rahoitusesitysten ja rahoituspäätösten valmistelu sekä controllerina toimiminen rahoituskohdeyhtiöissä.

 

Toivomme hakijalta erinomaisia Excel -taitoja sekä perusosaamista sähköisistä taloushallinon järjestelmistä. Olet koulutukseltasi KTM (tai pian valmistuva) ja pääaineesi on joko rahoitus tai laskentatoimi.

 

Tarjoamme näköalapaikan yritysrahoituksen ja yritystutkimuksen digitaalisessa kehityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä murroksessa olevan alan huippuosaajaksi.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Miika Hakola, 0400 937 026, keskiviikkona 26.6. sekä perjantaina 28.6 klo 12:00 – 16:00.

 

Lähetä CV, vapaamuotoinen hakemus sekä palkkatoive viimeistään 15.7.2019 osoitteeseen rekry@gos.fi

Timo Kuki