KOKENUT KIRJANPITÄJÄ NIMIKKEELLÄ TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA, OULU

GOS Consulting Oy on nopeasti kasvava rahoituksen ja taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio, jolla on toimistot Oulussa, Turussa ja Helsingissä. Tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita. Kasvumme tueksi haemme kokenutta kirjanpitäjää Ouluun nimikkeellä Taloushallinnon asiantuntija.

Toivomme sinulta kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja verotuksesta. Osaamiseesi kuuluu olennaisena osana kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan. Kasvun tukemisessa asiakkaiden sujuva haltuunotto on tärkeässä roolissa. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja mahdollisesti sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Liiketoimintamme ydintä ovat myös mm. yritysrahoitus, yritysanalyysi ja yrityskaupat, joten kokemus näistä katsotaan eduksi.

Hakijoilta toivomme:

* Soveltuvaa koulutustaustaa sekä kiinnostusta rakennusalan kirjanpidosta.

* Usean vuoden työkokemusta tilitoimistossa, tai vastaavaa kokemusta kirjanpitotyöstä esim. konsernin taloushallinnosta

* Sujuvaa toimisto-ohjelmien käyttöä ja kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä (esim. Procountor, Netvisor, Admicom)

* Englannin kielen taito katsotaan eduksi

GOS Consulting tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation, etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät loistavan sijainnin omaavassa viihtyisässä toimistossa aivan Oulun ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arttu Kautto, 044 3528 519, perjantaina 22.2 ja maanantaina 25.2 klo 8:00 – 12:00.

Lähetä CV, vapaamuotoinen hakemus sekä palkkatoive viimeistään 1.3.2019 osoitteeseen rekry@gos.fi

Timo Kuki