Aki Tusa GOS Consulting Oy:n uudeksi osakkaaksi

Pitkään rahoitusalan johto- ja asiantutijatehtävissä toiminut Aki Tusa siirtyy GOS Consulting Oy:n osakkaaksi, 1.10.2019 alkaen.

GOS Consulting Oy:n rahoitus-, yritystutkimus- ja luottoriskiosaaminen vahvistuu entisestään Aki Tusan siirtyessä GOS:n palvelukseen sekä osakkaaksi 1.10.2019 alkaen. Aki on toiminut pankkialalla vuodesta 2003, viimeisimpänä Collector Bank AB:n Suomen maajohtajana. Tätä ennen hän teki pitkän uran Nordea konsernin palveluksessa, mm. luottoriskeistä sekä luotonannosta vastaavana johtajana ja yritystutkijana. Akilla on erittäin vahva kokonaisosaaminen yritysrahoituksesta ja hän näin täydentää erinomaisesti GOS:n jo entuudestaan hyvin kokenutta rahoitusosaamisen asiantuntijajoukkoa. Akin Tusan toimipaikkana on GOS:n Helsingin toimisto Eteläesplanadi 2:ssa.

”Olen seurannut GOS:n kasvua miltei yrityksen perustamisesta saakka ja vakuuttunut sekä osakkaiden ja henkilöstön osaamisesta että palveluiden toimivuudesta ja tarpeellisuudesta. GOS on muuttamassa yritysrahoituksen toimintatapoja sekä yritysten taloudellisten päätösperusteiden periaatteita, erityisesti liittyen pk-sektorin yrityksiin, jotka tällä hetkellä usein jäävät väliinputoajiksi rahoitusmarkkinalla. Kun sain mahdollisuuden tulla mukaan luomaan jotain uutta rahoitusmarkkinalle sekä ottamaan osaa GOS:n kasvutarinaan, ei tilaisuutta voinut jättää käyttämättä”, Aki toteaa.

Myös GOS:n toimitusjohtaja Miika Hakola on erittäin tyytyväinen uuteen osakkaaseen.

”Olemme totta kai erittäin tyytyväisiä, että Akin tasoinen tekijä liittyy osakasjoukkoomme ja vahvistaa läsnäoloamme Pääkaupunkiseudulla. Akin yritystutkijatausta ja pitkä kokemus yritysrahoituksesta on arvokas lisä GOS:n yritystutkimusyksikköön, kun edelleen kehitämme rahoituksen ja riskienhallinnan palveluitamme.”

GOS Consulting on vuonna 2015 perustettu, nopeasti kasvava rahoituksen ja taloushallinnon asiantuntijayritys, jonka on toimipisteissä Oulussa, Turussa ja Helsingissä työskentelee tällä hetkellä n. 30 ammattilaista. GOS tarjoaa asiakkailleen kirjanpidon, raportoinnin ja rahoituksen palveluita kokonaisvaltaisesti. GOS yhdistää kaikki palvelualueensa yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin asiakas saa kaikki tarvitsemansa taloushallinnon ja rahoituksen tarpeet yhdestä paikasta. Järjesteltävien rahoitusten kokonaisvolyymit ovat tällä hetkellä kymmeniä miljoonia.

Timo Kuki