GOS RAHOITUSOSAAMINEN VAHVISTUU KAHDELLA UUDELLA OSAKKAALLA

Antti Auvinen

Antti Auvinen

Jouko Grönroos

Jouko Grönroos

GOS Consulting Oy:n rahoitusosaaminen vahvistui edelleen syyskuun alussa, kun yhtiön osakkaiksi kutsuttiin kauppatieteiden maisterit Jouko Grönroos ja Antti Auvinen.

Sekä Joukolla että Antilla on pitkä kokemus rahoitusalalta. Antti on toiminut muun muassa Euroopan investointipankissa, FIM:llä sekä Nordealla Markets että Private Banking -toiminnoissa. Antin toimisto sijaitsee Helsingissä Pohjoisesplanadilla.

Joukon asemapaikka on Turussa ja hänellä on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus yritys- ja henkilörahoituksesta Nordeassa. Hän on toiminut vaativissa esimiestehtävissä, ja yli 10 vuotta menestyksekkäästi asiakasvastuullisena johtajana yrityspankissa.

"Olemme erittäin iloisia, että Joukon ja Antin tasoiset kovan luokan ammattilaiset haluavat liittyä GOSsin tiimiin, vaikka yrityksemme on rahoitusalalla vielä varsin nuori. On iso muutos hypätä isosta perinteisestä organisaatiosta nopeasti kasvavaan innovatiivisen yritykseen”, toteaa GOS Consultingin toimitusjohtaja Miika Hakola.

”On hienoa päästä muuttamaan yritysrahoituksen fundamentteja suomessa. Digitaalisuus mahdollistaa täysin uuden tavan tehdä rahoitusta ja siinä muutoksessa on erittäin mielenkiintoista olla mukana”, Grönroos toteaa. ”GOS nostaa yritysrahoituksen riskienhallinnan täysin uudelle tasolle ja siinä muutoksessa haluan olla tienraivaajana”, jatkaa Auvinen.

GOS Consulting Oy on nopeasti kasvava rahoituksen ja taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee tällä hetkellä 25 ammattilaista Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Rahoituksen lisäksi tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita.

 

Miika Hakola

Partner, toimitusjohtaja

miika.hakola@gos.fi

+358 400 937 026

 

Jouko Grönroos

Partner

jouko.gronroos@gos.fi

+358 50 568 6634

 

Antti Auvinen

Partner

antti.auvinen@gos.fi

+358 44 354 0678

Timo Kuki