Veikko Lesoselta miljoonaluokan sijoitus GOS Consulting Oy:öön

Oulussa, Turussa ja Helsingissä toimiva GOS Consulting kehittää tuotteita ja palveluja raportointiin, riskienhallintaan ja yritysrahoitukseen. GOS Consultingissa on takana joukko kokeneita rahoitusalan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus yritysrahoituksesta ja riskienhallinnasta pankkisektorilta.  

Oululainen teollisuusneuvos Veikko Lesonen on perheyhtiö Head Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja hän on lisäksi sijoittajana lukuisissa eri yrityksissä. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus yrittäjänä kansainvälisesti menestyneissä yrityksissä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Veikon tasoisen kokeneen yrittäjän ja sijoittajan mukaan yhtiöömme. Hänen kokemuksestaan on merkittävä lisäarvo, kun edelleen kehitämme riskienhallinnan ja rahoituksen tuotteitamme”, GOS Consultingin hallituksen puheenjohtaja Marko Nieminen iloitsee. 

Yhtiön kehittämä GOS Dashboard on työkalu, joka helpottaa oleellisesti erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten rahoituksen hankintaa. Rahoituslaitoksille ja sijoittajille GOS Dashboard puolestaan antaa analysoidun ja reaaliaikaisen tiedon rahoituskohdeyhtiön taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä, mikä helpottaa ja nopeuttaa rahoituspäätöksen tekoa merkittävästi.

”En ole yli 30 vuotisen urani aikana nähnyt näin hyvää työkalua sijoituskohteiden analysointiin ja riskienhallintaan. Rahoitusprosessit tulevat tehokkaammiksi ja transaktiokulut pienenevät. Se on sekä yrittäjien että rahoittajien etu”, Lesonen kiteyttää.

”Teemme töitä sen eteen, että vallitseva kohtaanto-ongelma PK-yritysten ja rahoittajien välillä saataisiin Suomessa poistettua. PK-sektorin rahoitusmarkkinoiden tehokkuutta pystytään parantamaan huomattavasti reaaliaikaisen informaation ja kassavirtaennusteiden ansiosta. Muutos on lähtenyt jo liikkeelle ja voittajia ovat sekä rahoittajat että rahoitusta tarvitsevat yritykset”, GOS Consultingin toimitusjohtaja Miika Hakola toteaa.

GOS Consulting on nopeasti kasvava rahoituksen ja taloushallinnon asiantuntijayritys, jolla on toimipisteet Oulussa, Turussa ja Helsingissä. GOS on perustettu 2015 ja tällä hetkellä siinä työskentelee 25 rahoituksen ja taloushallinnon ammattilaista.

https://www.epressi.com/tiedotteet/pankit-ja-rahoitus/veikko-lesoselta-miljoonaluokan-sijoitus-gos-consulting-oyoon.html

Timo Kuki