GOSSIN RAHOITUSOSAAMINEN VAHVISTUU ENTISESTÄÄN

Marko Nieminen

Gos Consulting Oy vahvistuu entisestään kun 1.9. yhtiön osakkaaksi on kutsuttu pitkän pankkikokemuksen Nordeasta ja OP Pohjolasta hankkinut OTK, varatuomari Marko Nieminen.

"Olemme todella iloisia saadessamme joukkoomme Markon kaltaisen erittäin kokeneen tekijän. Erityisesti Markon laaja-alainen, pitkä kokemus yritysrahoituksesta ja riskienhallintamenetelmistä sekä kyky hahmottaa makrotalouden muuttujien vaikutukset yksittäisen yhtiön liiketoimintaan, tulevat hyödyntämään asiakkaitamme." Toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jan-Peter Hautaniemi. Marko siirtyy GOS Consulting Oy:öön OP Yrityspankista, jossa hän toimi johtajana OP Marketsissa korko-, valuutta- ja hyödykejohdannaistiimissä.

Markon tavoittaa numerosta 050 550 9173 ja sähköpostitse marko.nieminen@gos.fi

Timo Kuki