Taloushallinto

 
 

Kirjanpito ja palkkahallinto

Asiakkaamme saavat aina oman nimetyn tiimin, joka ottaa vastuun yrityksen kirjanpidon ja palkkahallinnon hoitamisesta. Tiimin ansiosta asiakaspalvelumme ei katkea lomien tai muiden poissaolojen vuoksi, vaan saat aina kiinni ihmisen joka tuntee sinut ja yhtiösi.

Kirjanpitoon kuuluu luonnollisena osa tilinpäätöksen ja veroilmoituksen teko. Jos tarvitset näiden lisäksi esimerkiksi konsernitilinpäätöksen, joko virallisen tai Pro Forma, niin nämäkin onnistuvat!

Prosessien kehittäminen

Ensimmäinen askel taloushallinnon prosessien kehittämisessä on siirtyminen täysin sähköiseen maailmaan. Taakse jäävät paperien pyörittely, mappien koostaminen ja toimittaminen kirjanpitäjälle, kuittien etsiminen ja moni muu tuottamaton hallintotehtävä. Procountor- tai Netvisor -ohjelmiston käyttöönotto on hyvä alku, mutta kuten kaikkien työkalujen kohdalla vain ammattilainen saa täyden hyödyn niistä irti. Meillä on runsaasti kokemusta eri kokoisten ja eri toimialojen yritysten taloushallinnon siirrosta sähköiseen maailmaan. Voit siis huoletta lähteä kanssamme tehostamaan hallintoasi! 

 
 

Viranomaisraportointi

Hoidamme normaalien kuukausittaisten ja vuotuisten viranomaisraportointien lisäksi projektirahoituksiin liittyvän raportoinnin kokemuksella (mm. TEKES ja ELY). Olipa yhtiösi sitten start-up tai jo liiketoimintansa vakiinnuttanut .

 
 

Työvälineet

Käytämme vain täysin sähköisiä, kaikille saatavilla olevia, pilvessä toimivia järjestelmiä: Procountor ja Netvisor. Kuulumme molempien partner-ohjelmaan. Procountorin osalta olemme Platina-partner, jollaisia on meidän lisäksi vain 17 muuta koko Suomessa. Täysin sähköiset järjestelmät mahdollistavat mm. tilitoimiston vaihtamisen erittäin helposti. Riittää, kun yritys antaa uudelle tilitoimistolle käyttäjätunnuksen ja uusi tilitoimisto voi jatkaa kirjanpidon tekemistä lähes saumattomasti, vaikka kesken tilikauden. Haluamme tuottaa laadukasta ja kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyistä palvelua asiakkaillemme, emme sitoa heitä suljetun ohjelmistoympäristön avulla itseemme. 

 
 
 
 
 
 

Me tiedämme miten yritys pystyy hyödyntämään nykyaikaiset, täysin sähköiset taloushallinnon järjestelmät mahdollisimman tehokkaasti. Linkki Netvisor-sopimukseen

Taloushallintopalveluista vastaa partner, Arttu Kautto