GOS hakee palkanlaskijaa

Oletko palkkahallinnon osaaja, jolla on kokemusta tilitoimistoympäristöstä?

Haluatko olla mukana vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä, joissa palvellaan asiakkaita monipuolisissa palkka-asioissa? Tehtävässä pääset osallistumaan vaihteleviin palkanlaskennan tehtäviin ja kannustamme sekä tuemme mahdollisuutta kehittyä järjestelmäpuolen asiantuntijaksi.

Haemme innostunutta palkkahallinnon osaajaa, jolta löytyisi myös tahtoa oppia ja kehittyä asiantuntijaksi.

Tehtävässä sinulla on upea tilaisuus kehittymiselle. Pääset työskentelemään mukavassa asiantuntijatiimissä ja saat näköalapaikan palkkahallinnon digitaalisessa ympäristössä. GOS Group Oyj:ssä sinulla on mahdollisuus kasvaa asiantuntijaksi. Tässä työssä pääset tutustumaan monialaisiin asiakkuuksiin, tekemään monipuolisia tehtäviä niin palkanlaskennassa kuin järjestelmäpuolella ja kouluttautumaan alan huippuosaajaksi.

Odotamme, että sinulta löytyy jo kokemusta palkanlaskennasta ja sinulla on etenkin Mepco osaamista. Lisäksi toivomme, että sinulla on innostunutta asennetta ja halua oppia lisää alasta sekä järjestelmistä. GOSilla pääset edelleen kehittymään työssäsi ja toivomme, että sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Lisäksi toivomme, että olet joustava ja avulias tiimikaveri.

Tehtäviisi kuuluvat palkanlaskenta, raportointi ja asiakkaiden monipuolisten päivittäisten kysymysten konsultointi. Halutessasi pääset opettelemaan järjestelmien pääkäyttäjyyttä tiiviissä yhteistyössä muiden pääkäyttäjien kanssa ja olet mukana kehitystiimissä. Tässä tehtävässä pääset kehittymään palkkahallinnon erityiskysymyksissä myös kansainvälisissä asioissa.

Toivomme hakijalta:

  • Positiivista, iloista ja aktiivista asennetta tiimissä.
  • Kokemusta palkkahallinnon tehtävistä. 
  • Soveltuvaa koulutusta, PHT-tutkinto katsotaan eduksi.
  • Käyttökokemusta järjestelmistä, Mepco, Procountor ja Netvisor.
  • Innokasta asennetta opetella uusia järjestelmiä.
  • Hyvää tietoteknistä taitoa ja Excel-osaaminen.
  • Asiakaspalveluhenkistä, täsmällistä ja vastuullista työskentelyotetta.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalveluun ja englannin ym. kielitaito katsotaan eduksi.

GOS Group tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation ja hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut, esim. kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, hieronta- ja lounasedut. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Meillä kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoa kattavalla koulutustarjonnalla.

Tiimisi ja tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät hybridimallin mukaisesti joko loistavan sijainnin omaavassa viihtyisässä toimistossa Oulun keskustassa, Turun Kupittaan alueella tai vaihtoehtoisesti kotonaan. Voit valita työskentelypaikkasi joko Oulusta, Helsingistä tai Turusta. Tarjoamme kaikille myös etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan.

Lisätietoja tehtävästä antavat

HR-päällikkö Elina Petänen p. 044 559 1579 tai Järjestelmäasiantuntija Pauliina Kiuru, p. 040 594 7435

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@gos.fi kuitenkin viimeistään 16.6.2023. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

GOS Group Oyj on nopeasti kasvava rahoitusta ja yritystutkimus-/analyysipalveluita tarjoava yli 50 työntekijän asiantuntijaorganisaatio ja asiakkainamme ovat mm. pankit, sijoittajat ja rahastot. Tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita.

Palaa edelliselle sivulle »