GOS – hakee Junior Controlleria/ Analyytikkoa

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Haluaisitko olla mukana yritystutkimustiimissä, jossa pääset osallistumaan vaativiin yritysanalyyseihin, asiakasyritysten konsultointiin ja rahoitushankkeisiin. Tarjoamme sinulle uramahdollisuuden yritystutkimuksen ja yritysrahoituksen ympäristössä sekä mahdollisuuden kasvaa murroksessa olevan alan huippuosaajaksi.

Haemme GOS Group Oyj:n kasvun tueksi Junior Controlleria/ Analyytikkoa vahvistamaan Turun yritystutkimustiimiä.

Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään

Tehtävässä pääset soveltamaan mm. yritystutkimuksen keinovalikoimaa etsiessäsi ratkaisuja asiakkaidemme liikkeenjohdon keskeisiin kysymyksiin yhdessä tiimin kanssa taloudellista informaatiota hyödyntäen. Työssä pääset tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin ja vaikuttamaan panoksellasi palvelumme lopputuloksiin. Kannustamme toisiamme kehittymään ja syventämään osaamista mielenkiinnonkohteiden pohjalta.

GOS tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation ja joustavan työajan. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät viihtyisissä toimitiloissa keskeisillä sijainneilla Turun Kupittaalla sekä Oulun että Helsingin ydinkeskustassa.

Mitä tehtävään kuuluu?

Tehtäviisi kuuluvat mm. yritysanalyysien ja taloudellisen mallintamisen lisäksi asiakasportfolion konsultointi sekä tilitoimistopalveluihin osallistuminen. Liiketoimintamme ydintä ovat myös taloushallinnon sähköiset järjestelmähankkeet, joten kokemus mm. taloushallinnon tai tilintarkastuksen tehtävistä katsotaan eduksi uuden analyytikon valinnassa.

Toivomme hakijalta:

• Aktiivista otetta ja yrittäjähenkisyyttä
• Ylempää korkeakoulututkintoa esim. vastavalmistunut KTM tai DI
• Teoreettisia perustietoja laskentatoimesta, rahoituksesta ja yleistä kiinnostusta liiketaloudesta
• Tekniset valmiudet taloudellisen datan ja laadullisen tiedon käsittelyyn sekä analysointiin (mm. Excel- ja PowerPoint-taidot)
• Käytännön työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, tilintarkastuksesta tai rahoituksesta
• Kokemusta ja omaksumiskykyä taloushallinnon tietojärjestelmistä (Procountor & Netvisor)
• Englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä antaa Severi Hansén p. +358 50 537 2872 arkena klo 13–15 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen rekry@gos.fi 16.4.2023 mennessä. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi. Hakijoita haastatellaan jo hakuvaiheessa ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

GOS Group Oyj on nopeasti kasvava rahoitusta, yritystutkimus-/analyysipalveluita ja tilitoimistopalveluita tarjoava yli 50 työntekijän asiantuntijaorganisaatio ja asiakkainamme ovat P&K-yritykset ja pankit, sijoittajat ja rahastot. Tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita.

Palaa edelliselle sivulle »