GOS hakee järjestelmäasiantuntijaa, Mepcon pääkäyttäjää

Oletko palkkahallinnon moniosaaja, jolla on Mepco hallussa?

Haluatko olla mukana palkkahallinnon tiimissä, jossa pääset osallistumaan vaativiin asiakasprojekteihin ja rakentamaan monialaisille asiakkaillemme Mepco-järjestelmää? Päivittäiset tehtäväsi muodostuvat vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä, järjestelmän kehittämisestä ja rakentamisesta sekä käyttötuesta.

Haemme GOS Group Oyj:n kasvun tueksi Järjestelmäasiantuntijaa / Mepcon pääkäyttäjää vahvistamaan palkkahallintotiimiä.

Tehtävässä sinulla on upea tilaisuus kehittymiselle. Pääset työskentelemään mukavassa kymmenen hengen asiantuntijatiimissä ja saat näköalapaikan palkkahallinnon digitaalisessa ympäristössä. GOS Group Oyj:ssä sinulla on mahdollisuus kasvaa alan huippuosaajaksi. Tässä työssä pääset tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin, työehtosopimuksiin ja vaikuttamaan tekemiselläsi palvelumme kehittämiseen.

GOS Group tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation ja hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, hieronta- ja lounasedut. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio. Meillä kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoa kattavalla koulutustarjonnalla.

Tiimisi ja tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät hybridimallin mukaisesti joko loistavan sijainnin omaavassa viihtyisässä toimistossa Oulun keskustassa, Turun Kupittaan alueella tai vaihtoehtoisesti kotonaan. Voit valita työskentelypaikkasi joko Oulusta, Helsingistä tai Turusta. Tarjoamme kaikille myös etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan.

Odotamme, että sinulta löytyy palkkahallinnon asiantuntijuuden lisäksi käyttökokemusta Mepco-järjestelmästä useamman vuoden ajalta. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta myös Mepcon pääkäyttäjyydestä sekä innostunutta asennetta ja halua hyödyntää asiantuntijuutta työssäsi sekä olet innokas jakamaan osaamistasi edelleen tiimissäsi. GOSilla pääset edelleen kehittymään työssäsi ja toivomme, että olet motivoitunut työskentelemään asiakkaiden kanssa ja heidän monipuolisten kysymysten parissa. Lisäksi toivomme, että olet ratkaisukeskeinen tiimikaveri, joka pitää yhtä ja omaat loistavat asiakaspalvelu- ja priorisointitaidot.

Tehtäviisi kuuluvat palkanlaskennan, raportoinnin ja järjestelmien kehittämisen lisäksi asiakkaiden konsultointi ja uusien asiakkaiden sujuva käyttöönotto, joka on tärkeässä roolissa yrityksen nopeassa kasvun kehityksessä. Tuet tiimikavereita Mepco-järjestelmän käytössä ja jalkautat uusia toimintatapoja tiimille yhdessä lähiesihenkilön kanssa. Laajennamme parhaillaan HR-palveluita monialaisten asiakkaiden tueksi ja pääset mukaan tutustumaan kehittyvään palvelutarjontaan kanssamme. Tässä tehtävässä pääset kehittymään palkkahallinnon erityiskysymyksissä myös kansainvälisissä asioissa.

Toivomme hakijalta:

  • Positiivista, joustavaa ja aktiivista asennetta.
  • Laajaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä.
  • Soveltuvaa koulutusta, PHT-tutkinto katsotaan eduksi.
  • Pääkäyttäjäkokemusta järjestelmistä, Mepco (Client, HRM Web ja Kirjaamo)
  • Vahvoja teknisiä taitoja, kokemusta integraatioista ja hyvää Excel-osaamista.
  • Innokas asenne opetella uusia järjestelmiä ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.
  • Asiakaspalveluhenkistä, täsmällistä ja vastuullista työskentelyotetta.
  • Hyvää viestintätaitoa ja selkeää kommunikointikykyä, suomen kielen taitoa asiakaspalveluun ja englannin ym. kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

HR-päällikkö Elina Petänen p. 044 559 1579 tai Järjestelmäasiantuntija Pauliina Kiuru, p. 040 594 7435

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@gos.fi kuitenkin viimeistään 16.6.2023. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

GOS Group Oyj on nopeasti kasvava rahoitusta ja yritystutkimus-/analyysipalveluita tarjoava yli 50 työntekijän asiantuntijaorganisaatio ja asiakkainamme ovat mm. pankit, sijoittajat ja rahastot. Tuemme asiakasyritystemme johtoa, omistajia ja sidosryhmiä tuottamalla päätöksenteon kannalta kriittistä informaatiota ja palveluita.

Palaa edelliselle sivulle »